Villa Viva Merkkleding & Brabobox Meubels en Accessoires Oudenbosch

Per 1 januari 2020 werkt Villa Viva samen met Brabobox. In onze winkel vind je outlet kinderkleding, outlet & tweedehands dames merkkleding. Daarnaast verkopen wij tweedehands meubels, witgoed & accessoires.

Villa Viva & Brabobox is met 180m2 de leukste duurzame winkel dichtbij de basiliek en de haven in het centrum van Oudenbosch. Onze outlet kinderkleding wordt ook online verkocht.
 
De tweedehands kleding wordt zorgvuldig uitgezocht en ingevoerd in ons unieke voorraad/kassa/spaarsysteem. We selecteren zorgvuldig: alleen duurdere merken, in uitstekende staat en van recente collecties. Voor elk budget en elke kledingstijl wat wils. Dagelijks nieuwe aanvoer!

Parkeren kan op de parkeerplaats achter de winkel of, nog gemakkelijker, op het parkeerterrein van supermarkt Coop aan de Pastoor Hellemonsstraat.

Service en persoonlijke aandacht zijn erg belangrijk voor ons.... Valt een aankoop toch tegen, dan mag u het kledingstuk terugbrengen en ontvangt u uw geld terug (m.u.v. afgeprijsde artikelen).

Regelmatig hebben we leuke acties of kopen we partijen op....wilt u hiervan als 1e op de hoogte zijn? Volg ons dan op facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief!