Villa Viva Sam Sam Oudenbosch

Per 1 januari 2015 werkt Villa Viva samen met de Sam Sam keten en gaat verder onder de naam Villa Viva Sam Sam Oudenbosch.
In Sam Sam winkels vind je zowel nieuwe kinderkleding als gebruikte en outlet kinderkleding. In onze winkel verkopen we daarnaast ook tweedehands dameskleding en aanverwante artikelen.

Villa Viva Sam Sam Oudenbosch is met 180m2 de leukste kledingwinkel dichtbij de basiliek en de haven in het centrum van Oudenbosch. Onze nieuwe kinderkleding wordt ook online verkocht. Voor voorjaar/zomer 2018 hebben we o.a. de volgende merken ingekocht: Bampidano, BIRDS, D-RAK, Minoti, FLO, Frankie & Liberty, Jubel, Kidz-art en Sturdy.
 
De tweedehands kleding wordt zorgvuldig uitgezocht en ingevoerd in ons unieke voorraad/kassa/spaarsysteem. We selecteren zorgvuldig: alleen duurdere merken, in uitstekende staat en van recente collecties. Voor elk budget en elke kledingstijl wat wils. Dagelijks nieuwe aanvoer!

In de winkel is er speelruimte voor de kids en een heerlijke tafel om even te genieten van een kopje koffie of thee, zodat u rustig kunt kijken tussen het aanbod. Parkeren kan op de parkeerplaats achter de winkel of, nog gemakkelijker, op het parkeerterrein van supermarkt Em Te aan de Pastoor Hellemonsstraat. U kunt dan via de supermarkt (binnen rechts aanhouden) naar de achteruitgang. U vindt onze winkel rechts tegenover de uitgang.

Sam Sam is de enige kledingwinkel in Oudenbosch en omgeving met het unieke voorraad/kassa/spaarsysteem. Service en persoonlijke aandacht zijn erg belangrijk voor ons.... Valt een aankoop toch tegen, dan mag u het kledingstuk terugbrengen en ontvangt u contant uw geld terug (m.u.v. afgeprijsde artikelen).

Regelmatig hebben we leuke acties of kopen we partijen op....wilt u hiervan als 1e op de hoogte zijn? Volg ons dan op facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief!